Herkes bu döner için kuyruğa giriyor: Ne et ne tavuk

Romanya’nın başkenti Bükreş’te sokak lezzetlerine bir yenisi eklendi. Alışılmış kırmızı ve beyaz etin dışında deniz ürünlerinde yapılan sıra dışı döner türü olan ahtapot döner büyük ilgi görmeye başladı. Ülkeye gidenler de denemeden ayrılmıyor.
AHTAPOT DÖNERE İLGİ BÜYÜK
Deniz ürünleriyle döner konseptini birleştiren ahtapot döner, ustaların elinde lezzete dönüyor Ahtapot etini şişe geçirip geleneksel yöntemlerle pişiren ustalar daha sonra ince dilimler halinde keserek sunum yapıyor.
KUYRUĞA GİRİYORLAR
Türkiye’de de son yıllarda popüler olan ahtapot döner, sosyal medyada uzun kuyruklar halinde viral oldu. Satıcılar ise yoğun ilgiden memnun. “İlk günlerde insanlar sadece fotoğraf çekip geçiyordu, ama şimdi sürekli geri gelen müşterilerimiz var”” diyen bir esnaf, özellikle hafta sonları uzun kuyruklar oluştuğunu ifade ediyor.
Bu habere emoji ile tepki ver
Haber Kaynak : SOZCU.COM.TR
“Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır.”